Alfred García d'OT signarà el seu nou disc dissabte a Sant Cugat

El cantant del Prat de Llobregat serà al Sant Cugat Centre Comercial


  • Comparteix:

El nou treball d'Alfred s'anomena '1016' / Foto: ACN

El nou treball d'Alfred s'anomena '1016' / Foto: ACN

L'exconcursant d'Operación Triunfo (OT) Alfred García signarà el seu nou disc aquest dissabte al Sant Cugat Centre Comercial. Ho farà al Media Markt de l'espai i només amb discs comprats a l'establiment. La signatura, que serà la primera que farà del nou treball en territori català i coincidint amb la sortida del seu àlbum, serà de dotze a dues del migdia.

'1016' és el nou disc del cantant del Prat de Llobregat, que va quedar quart a l'edició passada del 'talent show' musical. De fet, el títol del disc fa referència al número de càsting amb què García va participar a les proves de selecció del concurs. Un disc que compta amb la col·laboració de l'artista santcugatenca Pavvla, amb qui ha enregistrat la cançó 'Wonder'.

Aquesta no és la primera vegada que Alfred García visita la ciutat. Ja ho va fer l'estiu abans d'entrar al concurs televisiu per participar a la Festa Major de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.