La comèdia 'El Fantasma de Canterville', amb Joan Pera, aquest diumenge al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Joan Pera i Elisabet Casanova a 'El Fantasma de Canterville' / Foto: Teatre-Auditori

Joan Pera i Elisabet Casanova a 'El Fantasma de Canterville' / Foto: Teatre-Auditori

L'adaptació de Joan Yago del clàssic d'Oscar Wilde 'El Fantasma de Canterville' arriba aquest diumenge a les set de la tarda a l'escenari del Teatre-Auditori. Sota la direcció de Josep Maria Mestres i protagonitzada per Joan Pera, l'obra agafa un punt còmic, irònic i crític a la societat de l'època, per explicar la coneguda història del fantasma de Sir Simon de Canterville, que vol atemorir els nous inquilins de la que havia estat casa seva. Però no ho acabarà d'aconseguir del tot. La fitxa artística la completen els actors Pep Sais, David Olivares, Betsy Túrnez, Elisabet Casanovas i Òscar Castellví. Les entrades tenen un preu de 30 euros i es poden adquirir al web del Teatre-Auditori.

L'actor Joan Pera, que serà distingit amb el premi Gaudí d'Honor d'enguany, ha explicat a Cugat.cat que els espectadors podran gaudir d'una 'màgia constant', que s'ha fet possible gràcies a l'ajuda del Mag Lari. Pera també s'ha referit a què els escriptors anglesos de l'època d'Oscar Wilde sempre inclouen en els seus textos una crítica social, 'a vegades més soterrada, a vegades de manera més clara'. Però, referint-se a 'El Fantasma de Canterville', assegura que 'la crítica a una societat americana que només funciona amb un cànon de bellesa que es mesura per metres quadrats és perenne en tota la comèdia'.


Joan Pera

Sempre és una crítica a la societat, i aquesta hi és permanent en totes aquestes obres. A vegades més soterrat, a vegades és més clar. La crítica a una societat americana que només funciona amb un cànon de bellesa que es mesura per metres quadrats és perenne en tota la comèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.