Una marató poètica i el setè Festival de Poesia Catalana tanquen, avui, Poesia a Sant Cugat


  • Comparteix:

Més de 30 activitats han portat la poesia a tots els racons de la ciutat

Més de 30 activitats han portat la poesia a tots els racons de la ciutat

La quarta edició de la setmana de Poesia a Sant Cugat arriba avui al seu punt i final amb la tradicional marató de poesia, enguany dedicada a Carles Riba i Clementina Arderiu, i amb el setè Festival de Poesia Catalana. En aquesta ocasió, i com a novetat, la marató no es farà a l'interior del Claustre, sinó a la Plaça de l'Om amb l'objectiu d'atreure els vianants.

Per quart any consecutiu Sant Cugat s'ha convertit per uns dies en la capital de la poesia catalana, amb prop de 30 activitats centrades en aquest gènere literari. Enguany l'edició acaba amb la tradicional marató de poesia, dedicada a Carles Riba i Clementina Arderiu. En aquesta ocasió es farà a la Plaça de l'Om per tal d'atreure la curiositat dels vianants. Ho explica la tinent d'alcalde de cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Aquest any no ho farem a l'interior del claustre com anys anteriors, i ho farem a la Plaça de l'Om amb l'objectiu d'atreure la curiositat dels vianants.


Dins del marc de la setmana de Poesia a Sant Cugat, el Teatre Auditori acollirà aquesta nit el VII Festival de Poesia Catalana que enguany es realitzarà sota la direcció escènica de Xavier Albertí i la direcció literària d'Àlex Susanna. Tots dos ens donaran la possibilitat de gaudir d'un repartiment de poetes de luxe d'arreu dels Països Catalans.

Recodem que Poesia a Sant Cugat va començar dimecres i des d'aleshores s'han fet un gran nombre d'activitats, com una lectura de poemes a càrrec del guanyador de la darrera edició del Premi Poesia Sant Cugat a la Memòria de Gabriel Ferreter, així com propostes pels més petits amb poesia al carrer, o a les llibreries del municipi, i diverses exposicions, totes elles relacionades amb aquest gènere literari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.