Penúltima oportunitat per veure Jarabe de Palo abans del seu comiat


Temes relacionats

El Petits Camaleons convenç grans i petits amb un cap de setmana amb més de 100 actuacions ( 7/oct/18)

Jarabe de Palo emociona un Teatre-Auditori ple reversionant les seves cançons més conegudes (14/gen/18)

Pau Donés (Jarabe de Palo): 'M'emociono quan penso que hem deixat empremta amb la nostra música' (12/gen/18)


  • Comparteix:

Jarabe de Palo torna a Sant Cugat / Foto: Localpres

Jarabe de Palo torna a Sant Cugat / Foto: Localpres

Jarabe de Palo torna al Teatre-Auditori abans de la parada indefinida que ja havia anunciat. La banda pujarà aquest dijous, a les nou de la nit, a l'escenari de l'equipament per acomiadar-se, almenys per un temps, del públic santcugatenc. Amb les entrades ja exhaurides a Sant Cugat i amb clàssics com 'La flaca', 'Agua' i 'Bonito' el grup musical clourà aquesta etapa de dues dècades de trajectòria. L'última actuació programada de Jarabe de Palo serà aquest dissabte a la Tarraco Arena Plaça.

Es la tercera vegada que Jarabe de Palo visita Sant Cugat aquest any. Al gener, amb el concert '50 palos' de la gira que celebrara els 20 anys de la formació i els 50 del seu líder, Pau Donés. L'última visita va ser a l'octubre, en un format adaptat per als més petits al festival infantil Petits Camaleons. Ara, poc abans que finalitzi l'any, la banda torna per dir adéu o, pot ser, fins aviat. Donés ha explicat a Cugat.cat que en aquesta ocasió el concert agafarà format 'de festa i celebració'. Jarabe de Palo vol 'celebrar els seus 20 anys i celebrar que paren temporalment' i ho volen fer amb 'un concert divertit, un concert en què es pugui cantar, ballar i emocionar-se'.





Pau Donés

El que volem és celebrar. Celebrar els 20 anys de Jarabe de Palo. Celebrar que parem temporalment. I aquesta parada la volem celebrar amb un concert divertit, en què es pugui cantar, ballar i emocionar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.