Mr. Scrooge descobreix un any més el sentit del Nadal al Teatre-Auditori

Més de 400 alumnes del Cor Infantil Sant Cugat i escoles i instituts de la ciutat, Cerdanyola i Rubí baten rècords a la vuitena edició de l'espectacle


  • Comparteix:

Ser generós, amable i altruista. Aquesta és l'ensenyança que vol transmetre el 'Conte de Nadal' de Charles Dickens, i que aquest dimecres més de 400 nens i nenes han interpretat a la vuitena edició de l'espectacle 'Un Nadal amb Mr. Scrooge' al Teatre-Auditori. Una edició que, enguany, ha tornat a créixer i a batre rècords de participació, consolidant-se com una de les principals activitats nadalenques a la ciutat. Alumnes d'escoles i instituts de la ciutat, de Cerdanyola i de Rubí han unit esforços amb el Cor Infantil de Sant Cugat (CISC) de l'Aula de So per fer ressonar les notes d'aquesta adaptació musical d'una de les obres més famoses de l'escriptor anglès.

Com ja va passar a l'anterior edició, l'alta participació ha obligat a dividir els alumnes en dues funcions. Els alumnes de les escoles L'Olivera i Pins del Vallès conjuntament amb l'Institut Jaume Mimó de Cerdanyola han participat en la primera sessió, mentre que els instituts Leonardo da Vinci i JV Foix de Rubí han gaudit del seu torn a la segona funció.

El director musical del Cor Infantil Sant Cugat, Oriol Castanyer, ha posat en valor 'el treball de molts mesos' dels alumnes de les escoles i instituts i ha destacat que l'espectacle 'es consolida any rere any'. En aquest sentit, dues alumnes del CISC, Alba Ruiz i Clara González, han explicat que és 'una experiència enriquidora' per aprendre a actuar davant del públic i que 'cada any el cor sóna millor'.

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' és una adaptació escrita i dirigida pel dramaturg Marc Rosich.












Oriol Castanyer

Crec que han gaudit moltíssim, que és del que es tracta. Han pogut ensenyar el treball de molts mesos al públic, que és el moment més emocionant de tot el procès.

Alba Ruiz

Jo crec que cada any anem millorant i sonem millor. Aprenem noves coses i fem noves amigues. Estic molt a gust al cor.

Clara González

És una expierència enriquidora. No actuem, així que és una bona experiència per posar-se davant del públic i actuar a part de cantar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.