Jarabe de Palo diu adéu a Sant Cugat amb un Teatre-Auditori ple


  • Comparteix:

Jarabe de Palo s'ha acomiadat de Sant Cugat aquest dijous amb un Teatre-Auditori ple a vessar. La banda, capitanejada per Pau Donés, ha dit un 'fins aviat' a ritme de clàssics com 'La flaca', 'Agua' i 'Bonito'. Una trajectòria de dues dècades que han decidit aturar temporalment sense data de retorn. Tot plegat en un penúltim concert del grup -el darrer serà aquest dissabte a Tarragona- que, malgrat el comiat, ha volgut posar de manifest el toc festiu que sempre ha caracteritzat a la banda.

'És un concert de celebració, de festa', ha reivindicat Donés, que durant la vetllada també s'ha dirigit al públic amb un: 'no sé quant de temps passarà fins al proper concert, per tant gaudim-lo'. I així, ha estat. Un públic entregat des del minut zero s'ha apoderat de la sala amb una consigna ben clara: deixar-se endur pels acords, les lletres i les tornades d'una banda que ha fet música des de la quotidianitat durant aquests 20 anys.

Entre els temes, 'Depende'. Un clàssic que no hi podia faltar i que de ben segur ajudarà els fans a relativitzar la marxa del grup dels escenaris i a recordar que -com la mateixa lletra diu-, 'con el paso del tiempo, el vino se hace bueno'. Com la seva música, que amb el pas del temps mai ha deixat de sonar i s'ha convertit en patrimoni sonor de tota una generació.

Aquesta ha estat la tercera vegada que el grup ha visitat la ciutat durant aquest any. Al gener, ho van fer amb el concert '50 palos' de la gira que celebrava els 20 anys de la formació i els 50 del seu líder. A l'octubre també van passar per la ciutat, però en aquella ocasió en un format adaptat per als més petits al festival infantil Petits Camaleons.




Pau Donés

És un concert de celebració dels 20 anys de Jarabe de Palo i que marxem temporalment. És molt divertit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.