La galeria Pou d'Art inaugura l'exposició '8 pintors, 8 poetes', dins de Poesia a Sant Cugat


  • Comparteix:

La mostra es pot veure fins el 9 de desembre

La mostra es pot veure fins el 9 de desembre

La galeria Pou d'Art ha inaugurat aquest dissabte l'exposició '8 pintors, 8 poetes', que s'inclou dins els actes de la setmana de Poesia a Sant Cugat. L'acte ha comptat amb la presència de poetes i pintors, que s'han unit per portar a terme una iniciativa que fa confluir diferents vessants de l'art.

Les vuit pintores han presentat una sèrie de pintures basades en les creacions de vuit poetes que han estat aquests dies a la nostra ciutat llegint poesia a les llibreries. Aquesta inciativa pretén fer confluir aquestes dues vessants de l'art, tal i com explica Francesc Parcerisas, comissionat de l'Any del Llibre i de la Lectura.

Francesc Parcerisas

Sempre s'han fet col·laboracions amb les galeries d'art, però aquest any s'ha volgut fer un pas més i es va decidir entre els galeristes que hi hagués una col·laboració entre els artistes plàstics i els poetes


Les pintores, vinculades a la galeria Pou d'Art, han hagut de dibuixar inspirant-se amb uns poemes escollits pel poeta santcugatenc Sam Abrams. Els mateixos artistes han valorat molt positivament aquesta iniciativa, ja que, segons ells, enriqueix l'art i obre la ment. Escoltem Clarà Sullà, una de les pintores.

Clara Sullà

M'agrada perquè enriqueix l'art, acosta dos tipus de públic, i pels artistes és una proposta per seguir treballant amb la seva manera de treballar, però obrint la ment i enriquint-se


L'exposició '8 pintors/8 poetes' estarà a la galeria Pou d'Art fins el proper 9 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.