El Cor de Gospel Sant Cugat fa vibrar un públic entregat en un concert solidari a l'Auditori


  • Comparteix:

El Cor de Gospel Sant Cugat ha celebrat el seu desè aniversari amb un concert solidari a l'Auditori de Sant Cugat on la recaptació de les més de 600 entrades venudes ha anat en benefici d'Open Arms i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Sota la direcció d'Erwyn Seerutton i la col·laboració destacada del camerunès Emmanuel Pi Djob, un centenar de coristes han pujat a l'escenari per interpretar un concert on el fil conductor ha estat la figura de Nelson Mandela, en homenatge al centenari del seu naixement i amb la lluita per la pau, la llibertat i els drets humans com a temàtica principal de les cançons.

El Cor de Gospel Sant Cugat ha obsequiat als més de 600 espectadors que han assistit a l'Auditori amb 'Viatge amb el Cor', un concert que ha aixecat de les seves cadires al públic en més d'una ocasió. Un repertori ple de ritme i espiritualitat, on ha posat el seu gra de sorra Emmanuel Pi Djob, cantant d'arrels africanes, que es mou entre el blues i l'afrosoul com ningú. Quatre músics sobre l'escenari, i un centenar de coristes dirigits per Erwyn Seerutton, en un espectacle on l'actor Joan Berlanga ha introduït cadascun dels temes amb cites i episodis de la vida de Nelson Mandela. Abans d'iniciar el concert, la presidenta del Cor de Gospel Sant Cugat, Àngels Ponsa, ha dedicat unes paraules d'agraïment a tots els que han fet possible arribar a aquests deu anys com a cor.

Durant aquesta dècada, el Cor de Gospel Sant Cugat, que va començar amb una quinzena de coristes de la mà d'Erwyn Seerutton i Esther Zabalegui, ha evolucionat i ha arribat a més d'un centenar, havent recaptat uns 180.000 euros per a entitats solidàries. En aquesta ocasió, el cent per cent de la recaptació ha anat destinada a la Fundació Open Arms i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.




Àngels Ponsa

L'hem titulat així per la doble vessant, com a cor musical i pel cor, ja que va a una causa solidària com Open Arms i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.