L'emotivitat i l'afecte, presents al Concert de Nadal de la Gent gran


  • Comparteix:

El Cor de Gospel de Sant Cugat ha posat la banda sonora del Concert de Nadal per a la Gent Gran que s'ha celebrat aquest diumenge al Teatre-Auditori. Amb el títol 'Un cor per als més grans', un centenar de cantaires, dirigits per Erwyn Seerutton, han pujat a l'escenari amb un espectacle 'a mida' pels assistents. Al final del concert hi hagut un pica-pica al vestíbul de l'Auditori.

Retrobaments, abraçades i gestos d'afecte. Els més grans han estat els protagonistes de la jornada i els seus somriures han estat mostra que propostes com les d'aquest diumenge empoderen al col·lectiu. Els representants de les associacions i entitats que formen la Taula de Gent Gran han pujat a l'escenari on l'alcaldessa, Carmela Fortuny, els ha donat les gràcies per la seva tasca així com a tots els assistents, a qui els ha traslladat l'important paper que desenvolupen a la ciutat.

Protecció Civil, Creu Roja i Policia Local han vetllat pel benestar dels assistents i, fins i tot, l'empresa Sarbus ha posat a disposisió dels casals i residències una flota d'autobusos que els ha portat al Teatre-Auditori. Un any més, els avis i àvies de Sant Cugat han pogut gaudir d'un matí diferent on s'han sentit els protagonistes.




Carmela Fortuny

La gent gran de la nostra ciutat representa un 20% de la població i és amb ells i elles que fem ciutat i que fem projectes i campanyes. Per aquest motiu, avui els hi volem regalar cultura amb aquest magnífic concert del Cor de Gospel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.