Exhaurides les entrades de 'Pedra i Sang' per a totes les funcions

L'obra es representa el 25, 26, 27 i 28 de desembre a la sala capitular del Monestir


Temes relacionats

'Pedra i Sang' torna per Nadal per celebrar la majoria d'edat amb sis representacions ( 3/des/18)


  • Comparteix:

'Pedra i Sang' és la representació de l'assassinat de l'abat Biure / Foto: Localpres

'Pedra i Sang' és la representació de l'assassinat de l'abat Biure / Foto: Localpres

'Pedra i Sang' exhaureix les entrades per a totes les funcions. La primera és aquest dimarts a les vuit del vespre a la sala capitular del Monestir. El muntatge nadalenc es basa en l'assassinat de l'abat Biure al Monestir de Sant Cugat durant la Missa del Gall del 1350. Com cada any, l'obra adapta el guió en funció de l'actualitat i els problemes de la ciutat. La representació d'aquest dimarts i la del 26 són a les vuit del vespre, mentre que les del 27 i 28 són a dos quarts de deu del vespre.

En aquesta 18a edició, la tragicomèdia musical farà al·lusió a temes com l'habitatge, les dones i l'augment de l'extremadreta a l'Estat espanyol. L'elenc de 'Pedra i Sang' el componen Xavier Tor, Francesc Ollé, Ricard Mariné i Carles Martínez, al paper dels personatges principals. Com a novetat, enguany s'ha renovat el cor del poble.

La directora 'Pedra i Sang', Dolors Vilarassau, i l'autor del text, Josep Maria Jaumà, han afirmat que és 'un privilegi' poder continuar gaudint d'aquesta història 18 anys després amb el mateix 'èxit'.








Dolors Vilarassau

Tradicions hi ha moltes. Però nosaltres, després de 18 anys, podem dir que hem vist com s'ha format aquest 'Pedra i Sang', com ha nascut i com els santcugatencs i la gent que ho fan han tingut el privilegi de, al cap de 18 anys, encara estar representant aquesta obra amb l'èxit de públic que està tenint.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.