Comèdia i ciència-ficció, acció i drama aquest divendres a la cartellera santcugatenca


  • Comparteix:

La nova pel·lícula de Cuerda, 'Tiempo después', arriba aquesta setmana a Yelmo Sant Cugat / Foto: ACN

La nova pel·lícula de Cuerda, 'Tiempo después', arriba aquesta setmana a Yelmo Sant Cugat / Foto: ACN

L'última pel·lícula de José Luis Cuerda, premi Feroz d'honor 2019, arriba aquest divendres als cinemes Yelmo Sant Cugat. 'Tiempo después' és una comèdia de l'absurd basada en una novel·la del mateix director i situada a l'any 9000. El cinema del Centre Comercial estrena també aquest divendres el primer 'spin-off' de la saga 'Transformers' 'Bumblebee', dirigida per Travis Knight. De la seva banda, els Cinemes Sant Cugat estrenen el drama japonès 'Un asunto de familia' ('Shoplifters'), guanyador de la Palma d'or al festival de Cannes. Una pel·lícula dirigida per Hirokazu Koreeda, un dels candidats a endur-se l'Oscar aquest any. A les sales del centre també es podrà veure per primera vegada la comèdia francesa 'Sobre ruedas'.

'Tiempo después'
El film se situa entorn de l'any 9000, en una societat que es divideix entre elits i desheretats. La cinta, que es va projectar al Festival de Cinema de Sant Sebastià dins la secció oficial, compta amb un repartiment coral amb noms com Blanca Suárez, Berto Romero, Arturo Valls, Antonio de la Torre o Andreu Buenafuente. A un 'Tiempo después' les elits viuen en un edifici que recorda les Torres Blanques de Madrid amb vistes a Monument Valley, mentre que els marginats habiten al bosc en un campament improvisat. Tot es manté igual fins que un dels habitants del bosc decideix entrar en l'edifici perquè vol que provin la seva llimonada, i així és com comença la 'revolució de les llimones'.



'Bumblebee'
'Bumblebee' se centra en la història d'un petit Autobot que té la capacitat d'adoptar la forma d'un Chevrolet groc. El llargmetratge de ciència-ficció se situa abans de la resta de films 'Transformers', al 1987, moment en què Charlie, una jove adolescent interpretada per Hailee Steinfeld, descobreix l'Autobot i decideix ajudar-lo i arreglar-lo. Travis Knight signa aquesta pel·lícula produïda per Michael Bay i Steven Spielberg. John Cena i Jorge Lendeborg Jr, entre d'altres, formen part del repartiment.



'Un asunto de familia' ('Shoplifters')
L'aclamat director japonès Hirokazu Koreeda torna als cinemes amb 'Un asunto de familia', pel·lícula guanyadora de la Palma d'Or al Festival de Cannes. El mestre dels drames familiars i director de films com 'De tal padre, tal hijo' i 'Nadie sabe' explica la història d'una curiosa família de delinqüents sense vertadera connexió sanguínia. La família és pobra i amb prou feines guanya diners per sobreviure a través de petits delictes. Tot i això, ells semblen viure feliços junts, fins que un accident imprevist revela secrets ocults, posant a prova els llaços que els uneixen.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.