'Tribunal Popular' posa el punt i final a l'onzena mostra de Teatre de Valldoreix amb un ple total


  • Comparteix:

El Casal de Cultura de Valldoreix s'ha quedat petit aquest diumenge al vespre per veure l'obra 'Tribunal Popular', interpretada per la companyia l'Espiral. Amb aquesta proposta es posa punt i final a l'onzena mostra de teatre de Valldoreix, que ha estat marcada per l'alta afluència de públic.

Una setmana més el Casal de Cultura de Valldoreix s'ha quedat petit per veure la darrera proposta presentada en el marc de l'onzena Mostra de Teatre. I és que si d'alguna cosa pot presumir la mostra és de l'alta assistència de públic a totes les representacions. Trini Escrihuela, directora de la Mostra s'ha mostrat molt satisfeta de com ha funcionat.

Trini Escrihuela

La Mostra ha estat positiva al 100% en quant a públic, a grups, a obres. Ahir vem assistir a la posada de llarg de l'Espiral amb 'Tribunal Popular'


L'obra d'aquest diumenge, que ha presentat el grup Espiral, organitzadors de la mostra, ha estat 'Tribunal popular', basada en l'obra 'Dotze homes sense pietat'. Després d'aquest muntatge i amb la Mostra finalitzada, la companyia es pren uns mesos de vacances fins el febrer. El descans s'interromprà però per Nadal amb el tradicional pessebre vivent, que com cada any recollirà diners que Càritas repertirà entre els més necessitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.