Patrícia de No i Cristina Casale porten 'Sense and Sensibility' en un doble concert a Londres

Dijous i divendres de la setmana vinent, la flautista i la pianista mostren la seva complicitat amb peces de Dvorak, Poulenc, Rachmaninoff i Bizet-Bor


  • Comparteix:

Casale i De No han visitat l'estudi de Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

Casale i De No han visitat l'estudi de Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

Les santcugatenques Patrícia de No i Cristina Casale oferiran un doble concert dijous i divendres de la setmana vinent a Londres. Sota el títol 'Sense and sensibility', la flautista i la pianista portaran un programa amb peces de Dvórak, Poulenc, Rachmaninoff i Bizet-Borne. Les esglésies de Saint George the Martyr i Saint Clement Danes acolliran les recitals, que clouen el patrocini de dos anys que Freixenet ha donat a les artistes.

ESCOLTA-HO

De No i Casale han visitat aquest dimarts el 'Sant Cugat a fons', on han destacat la importància d'actuar a Londres que, segons han explicat, 'és una de les capitals europees de la música clàssica'. Les artistes han remarcat també la satisfacció de tornar a tocar juntes. 'Les dues sumem, mai no hem experimentat competitivitat i cap de les dues és més protagonista', ha assegurat Casale.

El programa escollit està format per 'Sonatina' d'Antonin Dvórak, 'Sonata' de Francis Poulenc, 'Vocalise' de Sergei Rachmaninoff i 'Fantasia brillant' de François Borne, basat en l'òpera 'Carmen', de Georges Bizet. De No ha explicat que es tracta d'un programa 'equilibrat' entre l'estructura i la llibertat per expressar 'emocions'.

Patrícia de No i Cristina Casale han col·laborat diverses vegades a Cugat.cat, l'última en el programa 'Tertúlia en acústic'.


Patrícia de No

Sortir a l'estranger a fer qualsevol manifestació artística, en aquest cas un concert, ens encanta. I especialment Londres, que és una de les capitals de la música clàssica, tant a nivell històric com de difusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.