El biopic de Dick Cheney, Astèrix i una comèdia francesa, des d'avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula 'Astèrix' / Foto: ACN

Fotograma de la pel·lícula 'Astèrix' / Foto: ACN

'El vicio del poder' és l'estrena destacada aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat. El film explica la història de com Dick Cheney es va convertir en l'home més poderós del món com a vicepresident dels Estats Units durant el mandat de George W. Bush. També aterra a les sales del centre comercial 'Astérix: El secreto de la poción mágica' amb els famosos personatges d'Astèrix, Obèlix i Panoràmix. També es pot veure la comèdia francesa 'El gran baño', del Gilles Lellouche.

ESCOLTA-HO

'El vicio del poder'
Christian Bale, que ha guanyat el Globus d'Or per aquest paper, es posa a la pell de Dick Cheney, un buròcrata de Washington que va arribar a ser considerat el vicepresident amb més poder de la història dels Estats Units durant el mandat de George W. Bush. Cheney va tenir gran influència en les decisions de Bush i es va convertir en un dels principals impulsors de la Guerra d'Iraq. Aquest biopic, escrit i dirigit per Adam McKay, repassa la història real mai no explicada de Cheney. Completen el repartiment Steve Carrell i Amy Adams, entre d'altres.



'Astérix: El secreto de la poción mágica'
És la pel·lícula d'animació d'aquesta setmana, dirigida per Alexandre Astier i Louis Clichy. En aquesta nova producció francesa, el druida Panoràmix decideix que ha arribat l'hora d'assegurar el futur del seu poble després de patir una caiguda recollint vesc. Ha de trobar l'hereu apropiat digne d'aprendre tot sobre la preparació de la poció màgica que proporciona una força sobrehumana. En aquesta nova aventura, Panoràmic, acompanyat per Astèrix i Obèlix, s'endinsa en la recerca d'un jove druida, talentós i savi, per tota la Gàl·lia a qui pugui transmetre-li el seu secret més ben guardat.



'El gran baño'
Comèdia francesa escrita i dirigida per Gilles Lellouche. Un grup d'homes en plena crisi dels 40 posen en marxa un pla per donar un canvi a les seves vides. Decideixen formar el primer equip nacional masculí de natació sincronitzada masculí. Els primers esforços, però, no resulten ser gaire beneficiosos. Si de veritat volen formar aquest equip, hauran de desafiar els estereotips i ignorar les crítiques dels que els rodegen. Protagonitzen aquesta pel·lícula Mathieu Amalric, Guillaume Canet, Benoît Poelvoorde, Jean-Hugues Anglade, Virginie Efira i Leïla Bekhti.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.