El Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil, a punt d'obrir portes

La regidora de Cultura ha avançat que la inauguració de l'espai serà al març


  • Comparteix:

El nou centre s'ubicarà a la Masia Can Quitèria / Foto: Cugat.cat

El nou centre s'ubicarà a la Masia Can Quitèria / Foto: Cugat.cat

Ja se sap quan obrirà portes el futur Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani. Serà al març, segons ha avançat aquest divendres la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas. En declaracions a Cugat.cat, Solanellas ha explicat que ara mateix s'estan acabant les obres d'adequació del nou equipament, que s'ubicarà a la Masia de Can Quitèria.

La regidora ha precisat que l'obertura de l'espai, que a l'estiu es va dir que obriria portes a la tardor de 2018, serà una realitat la segona quinzena de març.

Es tracta d'un equipament que exhibirà principalment tapissos del santcugatenc Grau-Garriga, que fins ara es trobaven a la Casa Aymat. 'Volem que aquest nou equipament visibilitzi encara més la seva obra', ha explicat Solanellas, que també ha recordat que l'objectiu de la museïtzació de la masia és convertir-la en el centre de reconeixement de l'Escola Catalana del Tapís.

'Serà un centre expositiu i formatiu, que també donarà cabuda a activitats adicionals', ha detallat Solanellas, que no ha donat més detalls sobre el projecte.


Sílvia Solanellas

Serà a mitjans, finals de març. S'estàn acabant les obres d'adequació. Podrà obrir portes la segona quinzena de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.