Ismael Serrano omple aquest dissabte el Teatre-Auditori amb 'Todavía'

El concert del cantautor madrileny ha exhaurit totes les localitats


Temes relacionats

Ismael Serrano: 'Si en algú diposito la confiança per fer front a la vella política és en les dones' (11/gen/19)


  • Comparteix:

Serrano torna al Teatre-Auditori gairebé una dècada després / Foto: http://www.ismaelserrano.com/

Serrano torna al Teatre-Auditori gairebé una dècada després / Foto: http://www.ismaelserrano.com/

Ismael Serrano actua aquest dissabte al Teatre-Auditori amb 'Todavía', una gira on presenta el seu disc homònim. El cantautor presenta un concert acústic i íntim on repassarà els seus temes més coneguts, però també presentarà nous temes. El caràcter políticament i social del músic és un dels trets identitaris del músic, que torna a Sant Cugat gairebé deu anys després amb totes les entrades venudes. L'actuació arrencarà a les nou de la nit.

ESCOLTA-HO

Recentment Serrano va posar punt final a la gira commemorativa de 20 anys de carrera. Ara reprén els volts pels escenaris amb 'Todavía', on també fa una ullada al camí recorregut, però recuperant l''essència'. Es tracta d'una 'posada en escena amb un caràcter molt teatral', ha afegit Serrano en declaracions a Cugat.cat. Reconeix, a més, que li 'agrada interpretar el concert com un relat'.

El caràcter compromès amb la vida política i social, com es habitual, estarà ben present a l'actuació. Serrano fa una mirada, sobretot, al jovent: 'Els nostres pares tenien un relat, però quina és la nostra història? Quan ens demanin explicacions, el repte és saber què dir. Hauríem de dir que, al menys, vam intentar lluitar perquè el món que ells heretaran sigui una mica millor'.


Ismael Serrano

Els nostres fills ens demanaran explicacions. Al menys hauríem de poder dir que no ens vam quedar quiets perquè el món que ells herataran no serà pitjor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.