Shitting Milks treu a la venda el seu primer treball discogràfic, 'Un cop més'


  • Comparteix:

El grup santcugatenc va guanyar el concurs Sona 9

El grup santcugatenc va guanyar el concurs Sona 9

El grup santcugatenc Shitting Milks ha tret ja a la venda el seu primer disc, titulat 'Un cop més'. La gravació d'aquest treball és el premi que la formació ha rebut per guanyar el concurs musical Sona 9 en la categoria pop-rock. El disc s'ha enregistrat als Estudis Sonats de Girona, i l'ha produït l'ex-Ja T'ho Diré, Titi Saurina.

El disc 'Un cop més' barreja el rock dur amb altres estils com el funky o el disco. Guanyar el concurs de maquetes Sona 9, organitzat per la revista Enderrock, Catalunya Ràdio i la Generalitat, els ha permès gravar un disc, un videoclip i fer una gira arreu de Catalunya. Ho explica Pere Viader, guitarra del grup.

Pere Viader

Gràcies al premi del concurs Sona 9, gravarem un videoclip, hem tret un disc i farem una gira arreu de Catalunya.


Els components de Shitting Milks són Marc Alvaiz a la veu, Isaac Lloses a la guitarra, Pere Viader a la guitarra , Ivan Nalvaiz al baix i Genís Trani a la bateria. La història de Shitting Milks comença fa 5 anys com a grup de versions. De les cançons de la maqueta que es va presentar al concurs, només n'han recuperat 3 per al seu treball de debut, mentre que les altres vuit són noves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.