Malikian i el seu violí tornen a brillar davant un Teatre-Auditori ple


Temes relacionats

Malikian torna al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides (18/gen/19)

El violinista Ara Malikian explica a un Teatre-Auditori ple la història del seu instrument (18/mar/18)


  • Comparteix:

Músic i instrument fusionats en un. Així és la relació entre Ara Malikian i el seu inseparable company de viatge: el violí. Aquest divendres ho ha tornat a demostrar davant un Teatre-Auditori ple, que una vegada més s'ha rendit als peus del músic libanès. Acostumat a explicar històries de la mà del seu violí, en aquesta ocasió ha convidat el públic a endinsar-se en la seva 'Royal Garage World Tour', gira en què repassa alguns dels espais -principalment garatges- en què el músic ha assajat al llarg de la seva trajectòria.

Tot plegat en una vetllada que ha tingut el violí de Malikian com a mestre de cerimònies amb l'estil poc ortodox que el caracteritza, i que també ha comptat amb l'acompanyament d'altres instruments com un contrabaix, una guitarra elèctrica i un piano.

La posada en escena també ha estat vibrant, a conjunt amb els temes. Jocs de llum que han fet brillar el violonista i la seva banda. Tampoc hi ha faltat l'humor de la mà del mateix Malikian que ha demostrat que, a més d'hàbil amb el violí, també és agut amb les paraules.

Un maridatge complet que ha fet curtes les més de dues hores de concert i ha tornat a posar de manifest que el retorn de Malikian és sempre una recepta d'èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.