Un concert d'orgue i trompeta servirà, divendres, per recollir fons per restaurar l'orgue del Monestir


  • Comparteix:

L'associació Amics de l'Orgue de Sant Cugat organitzarà aquest divendres un concert al Monestir de Sant Cugat, a càrrec de l'organista i monjo de Montserrat, Jordi-Agustí Piqué i del trompetista i President de l'Associació Jaume Fàbregas. L'actuació té l'objectiu de recollir fons per acabar de restaurar aquest instrument.

El concert organitzat per l'Associació Amics de l'Orgue de Sant Cugat, s'emmarca dins el projecte de restauració de l'orgue del Monestir de la ciutat. D'aquesta manera, tenen previst fer una sèrie de concerts per tal de recaptar diners per restaurar l'orgue del municipi.

La major part del repertori d'aquest primer concert, és per orgue i trompeta, i anirà a càrrec de l'organista i monjo de Montserrat, Jordi-Agustí Piqué i del trompetista i President de l'Associació Amics de l'Orgue, Jaume Fàbregas, que explica el desenvolupament del programa, on es podrà escoltar des de Purcell, Händel o Bach, i acabant amb una sonata de Viviani.

Jaume Fàbregas

La major part és repertori per orgue i trompeta. Els assistents podran gaudir d'obres des de Purcell, passant per Bach, Händel, Brahms i acabant amb una sonata de Viviani.


Pel moment, la campanya de recaptació de diners, està anant molt lenta, i des de l'Associació preveuen que si continua així tardaran 10 anys en aconseguir tots els diners. Amb tot, tenen l'esperança que aquests concerts serveixin per agilitzar el procés. Encara que els hi agradaria obtenir subvencions o patrocinis.

Recordem que el concert començarà al punt de les 9 de la nit al Monestir de Sant Cugat, i repetiran el programa el diumenge 21 a l'església parroquial Borges Blanques. El proper concert pro-orgue tindrà lloc el pròxim dos de desembre al mateix Monestir de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.