Presència santcugatenca entre els nominats als Premis Enderrock


  • Comparteix:

Doctor Prats és un dels nominats / Foto: ACN

Doctor Prats és un dels nominats / Foto: ACN

Fins a sis grups amb algun membre santcugatenc estan nominats als Premis Enderrock. Es tracta de Buhos, Doctor Prats, Pavvla, Els Pets, Coetus i Corrandes són Corrandes, alguns d'ells amb més d'una nominació. La selecció és fruit de la primera ronda de votacions populars, a la qual han participat 13.000 usuaris únics, un 13% més que l'any passat. La segona ronda de votacions ha començat aquest dimarts i s'allargarà fins al 3 de febrer. Està previst que la gala de lliurament dels guardons tingui lloc el 28 de febrer a l'Auditori de Girona.

  • Doctor Prats: El santcugatenc Oriol Cors a la bateria forma part de la banda, que ha aconseguit sis nominacions. Està nominat als premis al millor artista, millor artista en directe, millor disc pop-rock per 'Venim de lluny' i millor videoclip per 'Caminem lluny'. A més, competeix a la categoria de millor cançó pop-rock amb 'Caminem lluny' i 'Tu fas'.


  • Buhos: El grup compta amb el santcugatenc Rai Benet al baix. Ha aconseguit cinc nominacions en les categories de millor artista, millor artista en directe, millor disc pop-rock per 'La gran vida' i, millor cançó pop-rock i millor videoclip per 'Volcans'.


  • Pavvla: L'artista santcugatenca opta al premi a la millor artista en llengua no catalana.


  • Els Pets: La coneguda banda, que compta amb el santcugatenc Joan Pau Chaves, està nominada per 'Som' al millor disc de pop-rock.


  • Coetus: Amb el santcugatenc Martí Hosta, el grup opta al guardó al millor disc de folk amb 'De banda a banda'.


  • Corrandes Són Corrandes: Amb el tema 'Muntanyetes' ha estat seleccionat a la millor cançó de folk. La formació compta amb el santcugatenc Gerard Díaz.


  • Consulta la resta de nominats



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.