El Gall del Carnaval busca percussionistes i grallers per a la Crida


  • Comparteix:

El Gall del Carnaval pren el poder a l'alcaldessa / Foto: Localpres

El Gall del Carnaval pren el poder a l'alcaldessa / Foto: Localpres

La Comissió del Carnaval i el Gall busca percussionistes i grallers per constituir dos grups que facin d'acompanyament musical en el moment de la Crida del Gall, Dijous Gras. L'organització engega, per primera vegada, un procés participatiu per 'obrir el Carnaval a la ciutadana'. La convocatòria accepta gent de totes les edats i nivells. Les inscripcions es poden formalitzar al web Carnavalsantcugat.cat fins al 14 de febrer.

El membre de la comissió Xavi Manyoses ha explicat que la crida respon a la necessitat de fer una festa 'més popular i participativa'. 'El Carnaval de Sant Cugat està en procés de construcció', ha afegit i és per aquest motiu que amb la constitució dels dos grups de músics es vol dotar la festa de propostes més participatives. 'Volem que la gent sàpiga que la participació del Carnaval no acaba només amb el Ball de Gitanes, també es pot ser músic o portador del Gall, entre moltes altres coses', ha afirmat Manyoses.

En el cas del grup de percussió es pot participar a partir dels nou anys i no fa falta tenir experiència. Pel que fa el grup de gralles 'cal saber-la tocar', ha puntualitzat el santcugatenc. El número de places per formar part dels grups anirà en funció de la disponibilitat dels instruments.

Hi haurà dos assajos: un amb el grup de percussió, dissabte 16 de febrer d'onze a una del matí, i un altre amb els dos conjunts, dissabte 23 de febrer a la mateixa hora. En el cas dels percussionistes és imprescindible assistir a les dues trobades, les gralles, en canvi, poden estudiar la partitura pel seu compte i assistir a l'assaig general. L'espai dels assajos serà a la Sala Annexa del Casal Torreblanca.



Xavi Manyoses

S'hi pot apuntar qui vulgui. Si hi ha algú que toca la gralla i no pertany a cap entitat pot apuntar-se. I si hi ha algú que li agrada la percussió i no és alumne de la Batuescola o no pertany a cap grup de percussió local també pot participar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.