El teixit empresarial de la ciutat centra l'atenció del nou 'Món Sant Cugat'


  • Comparteix:

Ramon Grau ha presentat la nova edició de 'Món Sant Cugat' a la sala El Siglo / Foto: Cugat.cat

Ramon Grau ha presentat la nova edició de 'Món Sant Cugat' a la sala El Siglo / Foto: Cugat.cat

El teixit empresarial de la ciutat protagonitza el tema central del sisè número de la revista 'Món Sant Cugat'. Sota el títol 'Un ecosistema de talent', la publicació editada pel grup Tot Media s'ha presentat aquest dimarts davant el públic, a El Siglo, i que ha comptat amb l'actuació de la santcugatenca Mónica Green.

Un reportatge sobre els ajuntaments de la Segona República, entrevistes a Montse Moral, Gemma Aristoy, Ramon Millet i una entrevista en profunditat a la mateixa Green, entre altres temes, complementen les pàgines de la publicació d'aquest semestre.

'Intentem tocar temes rellevants per a la ciutat, al marge de l'actualitat', ha afirmat el president de Totmedia, Ramon Grau. Amb sis edicions al mercat, Grau fa una 'aposta pel paper' i 'la lectura reposada' que ofereix la revista. 'La publicació està consolidada i és molt ben rebuda pels lectors', ha valorat el responsable.

L'acte ha comptat amb la presència de personalitats del món cultural, associatiu i polític com el secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Quim Ferrer; els exalcaldes Lluís Recoder i Mercè Conesa, així com l'alcaldessa, Carmela Fortuny qui ha posat Sant Cugat com un exemple de competitivitat empresarial.





Ramon Grau

Sempre intentem tocar un tema important de la ciutat, més que d'actualitat, un fet que formi part de la ciutat. I el teixit empresarial, evidentment, té un pes important a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.