Tres muntatges teatrals 'trencadors' aterraran a Sant Cugat

Visitaran la ciutat l'Agrupación Señor Serrano, La Conquesta del Pol Sud i David Espinosa


  • Comparteix:

'Raphaëlle' abordarà la identitat de gènere des del testimoni d'una dona transsexual / Foto: La Conquesta del Pol Sud

'Raphaëlle' abordarà la identitat de gènere des del testimoni d'una dona transsexual / Foto: La Conquesta del Pol Sud

Sant Cugat serà l'escenari de noves escenes teatrals. Enguany visitaran la ciutat tres muntatges 'trencadors' que abordaran qüestions com la transsexualitat, el consumisme i els nous formats teatrals.

Després de representar 'Claudia' i 'Nadia', la Companyia del Pol Sud tornarà a la ciutat per oferir 'Raphaëlle'. Un nou muntatge de teatre documental que visitarà el Teatre-Auditori el 7 de març i que donarà veu a una dona transsexual i al seu recorregut vital, marcat per la identitat, el trencament de motlles i l'autoafirmació.

Qui també visitarà el municipi serà el creador David Espinosa amb 'Conferència Espectacular', un espectacle divulgatiu que el 16 de febrer explicarà a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels què són les noves escenes teatrals i què ha impulsat el sorgiment dels formats teatrals més innovadors tant a Catalunya com a la resta d'Europa.

També aterrarà al municipi l'Agrupación Señor Serrano, que abordarà el 'caràcter salvatge del capitalisme' amb el muntatge 'Kingdom'. Una proposta que es podrà veure el 21 de novembre al Teatre-Auditori i que tractarà el consumisme i la virilitat a partir de la figura de King Kong.

Les tres propostes formen part del projecte Noves Escenes de la Xarxa Transversal, que busca apropar al públic d'arreu de Catalunya les propostes teatrals més experimentals que s'estan realitzen dins del territori català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.