Obertes les inscripcions per participar al Concurs de Comparses de Carnaval


Temes relacionats

'Habemus i punt' guanya el concurs de comparses de la rua del Carnaval de Sant Cugat (10/feb/18)


  • Comparteix:

Imatge del concurs de Comparses d'una edició passada / Foto: Localpres

Imatge del concurs de Comparses d'una edició passada / Foto: Localpres

Sant Cugat es prepara un any més per a la festa grossa de Carnaval i, com ja és tradició, per a la rua de Comparses. Aquells interessats en participar en el concurs ja es poden inscriure al web de Carnaval Sant Cugat. El termini d'inscripcions finalitza el 27 de febrer a través d'un formulari. Enguany, la cercavila iniciarà el recorregut a les set de la tarda a la plaça del Coll i finalitzarà a la plaça d'Octavià on, a les vuit, les comparses podran oferir una posada en escena voluntària. El punt de lluïment dels grups participants davant del jurat serà al carrer de la Creu amb carrer de Montserrat.

Una comparsa de mínim dues persones i ser major de 18 anys són alguns dels requisits per poder participar en el concurs. Totes les bases es poden consultar la web de Carnaval Sant Cugat. El grup guanyador rebrà una recompensa de 300 euros.

Els participants que s'inscriguin abans de la data límit podran obtenir l'entrada al ball de nit a un preu reduït (sis euros amb consumició inclosa) que s'haurà de recollir un cop finalitzada la rua. Passat el 27 de febrer, els interessats a participar en el concurs s'hauran d'inscriure el mateix dia abans del començament de la rua.

També s'han obert les inscripcions per al Concurs de Comparses del Carnaval Infantil que tindrà lloc el 3 de març a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Les inscripcions, igual que al concurs d'adults, s'han de formalitzar de manera telemàtica abans del 27 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.