Plàcid Garcia-Planas acosta a Sant Cugat una altra visió sobre les guerres


  • Comparteix:

El periodista, en una imatge d'arxiu / Foto: IEC CC BY 3.0

El periodista, en una imatge d'arxiu / Foto: IEC CC BY 3.0

El Museu del Monestir acull aquest dijous a dos quarts de set de la tarda la xerrada del periodista i escriptor Plàcid Garcia-Planas 'Jazz al despatx de Hitler. Les paradoxes de la història', basada en el seu llibre homònim. El reporter de la secció internacional de 'La Vanguardia' presentarà paradoxes de la història, amb curiositats i anècdotes que expliquen l'atrocitat de les guerres actuals. També és director del Memorial Democràtic.

El llibre explica fets com que els soldats afganesos gravaven el combat amb els seus mòbils, com suïcides de Cisjordània s'immolen amb samarretes del Barça i el Madrid i que just al lloc on van penjar Mussolini és ara un McDonald's.

Plàcid Garcia-Planas ha cobert les guerres de Iugoslàvia, les del Golf, i conflictes del Líban, Israel i Palestina i Afganistan, entre d'altres. Per l'obra 'Jazz al despatx de Hitler', el reporter ha guanyat el Premi Godó de Periodisme d'Investigació i Reportatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.