Sis propostes per gaudir de Sant Cugat aquest cap de setmana


  • Comparteix:

L'Ateneu acollirà un taller de pastisseria / Foto: Ateneu

L'Ateneu acollirà un taller de pastisseria / Foto: Ateneu

Sant Cugat compta amb un gran ventall d'activitats per a totes les edats i mostra d'això són les propostes d'aquest dissabte i diumenge. Un taller de pastisseria per a grans i petits, l'hora del conte en anglès, titelles, teatre i concerts són només algunes de les propostes per gaudir de la ciutat aquest cap de setmana.

Dissabte

TALLERS

Taller familiar de pastisseria | De 10.00h a 13h - Ateneu

Aprèn a fer bracets de gitano de girafa i lleopard. Cal portar davantal i carmanyola, la resta del material està inclòs. Preu per família: 34 euros (sòcia/soci: 29 euros)


BIBLIOTEQUES

Hora del conte en anglès | 12.00h - Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori

L'acadèmia d'idiomes Helen Doron Sant Cugat s'encarrega d'explicar el conte 'Dustrats! Or, the adventures of Sir Muffin Muffinsson'. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Cal recollir tiquet 2 hores abans de la sessió. Recomanat a infants a partir dels 3 anys.


TEATRE

'Tirant lo Tirant' | 21.00h - Teatre de Mira-sol

Una proposta de Mira-sol Teatre. Peça en clau d'humor, plena de situacions inesperades, picardies, ironia, sàtira i un aire festiu que recorre tota l'obra, tot amb l'ànim d'arrencar somriures. Preu de l'entrada 6 euros.



Diumenge
PATRIMONI

'Guia'm pel Monestir' | 11.00h - Museu del Monestir

Visites guiades conduïdes per persones afectades per la Síndrome d'Asperger, trastorn de l'espectre autista, amb l'objectiu de vèncer l'estigma i els prejudicis envers l'autisme. Aportació econòmica: la voluntat. Informació i reserves a educaciomuseu@santcugat.cat o al 93 675 99 51.


TITELLES

'El Trencanous' | 12.00h - Can Ninot

A càrrec de la Cia. La Paparra. Espectacle musical de titelles. Preu 7,5 euros. Venda d'entrades 1 h abans de la funció. Reserves a info@canninot.cat i 626 59 89 21.


MÚSICA

'Gonzalo del Val Trío featuring Benet Palet' | 21.00h - Cafè Auditori

Amb Benet Palet, trompeta; Marco Mezquida, piano; David Mengual, contrabaix; i Gonzalo del Val, bateria. Entrada lliure.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.