Jennifer López protagonitza 'Jefa por accidente'


  • Comparteix:

Jennifer López a 'Jefa por accidente' / Foto: ACN

Jennifer López a 'Jefa por accidente' / Foto: ACN

Les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres porten a Yelmo Cines la comèdia 'Jefa por accidente' protagonitzada per Jennifer López i el biòpic 'María reina de Escocia' amb les actrius Saoirse Ronan i Margot Robbie al capdavant del repartiment. Les sales del centre comercial i Cinemes Sant Cugat també projecten des d'avui 'La LEGO película 2', la continuació de la pel·lícula estrenada al 2014.

ESCOLTA-HO

'María reina de Escocia'
Basada en la vida de Maria Stuart. Reina de França als 16 anys i enviudada als 18 es nega a tornar-se a casar, pel que és obligada a abdicar. És aleshores quan decideix tornar a Escòcia, el seu país natal, per reclamar el tron al qual té dret legítim. L'any 1542, Stuart es va convertir en reina d'Escòcia, i més tard va ser aspirant al tron d'Anglaterra, dominat en aquell moment per Isabel I. María I d'Escòcia va ser empresonada durant molts anys acusada de conspirar per assassinar a Isabel I. Finalment, l'any 1587 va ser decapitada. El film està protagonitzat per les nominades als Oscar Saoirse Ronan i Margot Robbie i dirigida per la directora de teatre Josie Rourke.



'Jefa por accidente'
L'actriu i cantant Jennifer López es posa a la pell de la Maya, una treballadora d'un supermercat que aspira a una feina i una vida millor tot i no tenir estudis. Maya aconsegueix un lloc de responsabilitat en una companyia nord-americana però per fer-ho, ha falsejat el seu currículum. Un cop dins, la protagonista haurà de provar que la intel·ligència i l'experiència són tan valuoses com els estudis, als quals no ha tingut accés. La comèdia està dirigida per Peter Segal i completen el repartiment Leah Remini, Vanessa Hudgens i Milo Ventimiglia.



'La LEGO película 2'
En aquesta seqüela, els herois de Bricksburg es tornen a reunir en una nova aventura plena d'acció per salvar la seva ciutat. Emmet, Lucy, Batman i els seus amics s'enfronten a una nova amenaça de proporcions gegantesques: els invasors LEGO DUPLO, que vénen de l'espai exterior. La lluita per derrotar-los portarà als protagonistes fins a mons llunyans i inexplorats i hauran de posar a prova la seva valentia, creativitat i habilitats. Cinemes Sant Cugat projectarà aquesta pel·lícula en català. Dirigida per Mike Mitchell.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.