Els embolics de 'La importància de ser Frank' tomben al Teatre-Auditori la hipocresia social

Cultura

Publicat el 8/feb/19 per Sergio Morales

Les paraules d'Oscar Wilde per combatre els valors més conservadors segueixen vigents més d'un segle després. El Teatre-Auditori ha acollit aquest dijous la representació de 'La importància de ser Frank', una adaptació fidel del clàssic del dramaturg irlandès, però amb matisos que la traslladen als temps actuals. El director del muntatge, David Selvas, considera que l'època victoriana i l'actual estan ben allunyades, tot i que ara 's'ha produït un retrocés' pel que fa a drets, reflexiona.

Una adaptació actual sobre una història que aborda multitud de temes, explica Selvas: l'amor, els encorsetaments socials, els límits d'allò que està bé i allò que no. Tot plegat, però, transportat des de mitjans del segle XIX fins al segle XXI.

L'equipament santcugatenc s'ha omplert per veure de ben a prop i en acció intèrprets com Miki Esparbé i David Verdaguer, així com les santcugatenca Laura Conejero, que fa uns mesos va rebre un Premi Butaca per la seva interpretació de Lady Bracknell. Tots ells han donat vida a alguns dels personatges d'aquest clàssic del teatre que 'francament' mai passa de moda.






DECLARACIONS

David Selvas

Tota aquesta mena de fàbula sobre l'amor i els encorsetaments socials és molt actual.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

David Selvas

Vivim un moment on hi ha uns certs retrocessos democràtics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio