Els Castellers de Sant Cugat volen que l'Ajuntament els faciliti un local definitiu per assajar


  • Comparteix:

La colla local diu que assajar al PAV3 els està impedint assolir les seves fites

La colla local diu que assajar al PAV3 els està impedint assolir les seves fites

Els Castellers de Sant Cugat fan una crida a l'Ajuntament per poder solucionar d'una vegada per totes la situació de precarietat en que es troba la colla en no tenir una seu fixa per poder assajar. Segons el seu cap de colla, Marc Maimó, l'entitat difícilment pot assolir els seus objectius sense l'ajuda de l'administració.

Els Castellers de Sant Cugat assagen actualment en una zona de pas del PAV-3. Consideren que no és el millor lloc per fer-ho per la dificultat i el risc que comporta la seva activitat. A més, han de compartir el pavelló amb els partits de futbol o d'handbol, amb el soroll que implica. Una situació incòmoda tant per la colla com pels altres esportistes que es trepitgen mútuament l'espai.

Des de la colla castellera, afegeixen a més, que la situació de provisionalitat els està fent molt mal ja que la gent s'acaba cansant de no poder gaudir d'un local propi. Això fa que molts acabin renunciant a formar part d'aquesta entitat, tal i com explica el cap de colla, Marc Maimó.

Marc Maymó

És una llastima perquè ens fa perdre molta gent i possibilitats tècniques. Creiem que podríem tenir una de les millors colles de Catalunya si ens esforcéssim entre tots.


En aquest sentit, des de Castellers, es reclama una major implicació de l'Ajuntament. Si bé valoren la constant comunicació entre ells i el consistori, els queda la sensació que potser no s'està fent tot el possible des de l'administració, ja que porten vuit anys sense trobar una solució vàlida i definitiva.

Els castellers continuen a l'espera de saber els usos definitius del Celler Cooperatiu un cop s'hagi enllestit la seva remodelació. Segons la colla, l'Ajuntament sempre ha sostingut que hi podrien tornar a assajar, però no volen assumir-ho fins que sigui una realitat perquè fins ara tot han estat, diuen, converses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.