L'Escola de Música de Valldoreix conclou la celebració dels 20 anys amb un gran concert a Rubí

L'acte comptarà amb l'actuació d'actuals i antics alumnes i professors


  • Comparteix:

Alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix / Foto: EMV

Alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix / Foto: EMV

L'Escola de Música de Valldoreix (EMV) conclou la celebració dels seus 20 anys de tasca al territori amb un concert amb les diverses seccions de l'escola a més d'una formada per exalumnes i exprofessors. La celebració serà aquest dissabte a les set de la tarda a La Sala de Rubí. L'Orquestra de les Orquestrades 2019, l'Orquestra de Professors, les corals de l'EMV i antics alumnes i professors seran els protagonistes de l'acte. En total, unes 120 persones commemoraran l'aniversari de l'escola. L'entrada té un preu simbòlic de dos euros però, a més d'una setmana del concert, les entrades estan gairebé exhaurides.

20 anys formant futurs músics
L'Escola de Música de Valldoreix va obrir portes l'any 1998 com un taller i amb tan sols 30 alumnes i quatre professors. Actualment l'EMV compta amb 270 alumnes i més d'una vintena de professors. El director de l'escola, Manel Cerdà, ha explicat a Cugat.cat que la clau de l'èxit per a aquestes dues dècades de trajectòria és 'la confluència de tres elements': un professorat 'amb il·lusió i perseverant', un Ajuntament i suport públic que els ha permès 'tirar endavant l'escola de música' i, finalment, unes famílies i alumnes que 'han cregut en el projecte singular' del centre.

L'escola mira el futur amb diversos objectius fixats. El primer, com explica Cerdà, és 'assegurar que l'escola que han creat entre tots pugui continuar i perviure al llarg dels anys'. I el segon és ampliar el centre i guanyar 350 metres quadrats gràcies als terrenys on hi ha el 'garden' del territori i on actualment ja hi ha dos mòduls prefabricats per fer-hi algunes classes.




Manel Cerdà

A partir d'ara és assegurar que l'escola que entre tots hem creat pugui continuar i perviure al llarg dels anys. Un dels valors que té l'EMV és que, malgrat tendències i modes. ha pogut perviure.

Manel Cerdà

Jo sempre he dit des del primer dia que aquesta escola l'hem fet entre tots i cadascun dels professors que hi han passat, tots els alumnes i les famílies que hi han passat i tots els governs que hi ha hagut a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.