Consulta què pots fer aquest cap de setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Casa-Museu Cal Gerrer acull un concert de música africana aquest dissabte / Foto: SantCugat.cat

La Casa-Museu Cal Gerrer acull un concert de música africana aquest dissabte / Foto: SantCugat.cat

Sant Cugat ofereix un munt de propostes per a tots els gustos. Un taller de defensa personal, concerts i visites pel patrimoni de la vila són algunes de les activitats programades per aquest cap de setmana.

Dissabte

TALLERS

'Taller de defensa personal' | 10.00 - Ateneu

De deu a una del matí. Preu: 27 euros, 24 pels sòcis de l'Ateneu. Amb Daniel Cabeza. Cal fer inscripció prèvia a la secretaria del centre, enviant un correu a secretaria@ateneu.cat o bé trucant al 936 745 195.


PATRIMONI

'Guia'm pel Monestir' | 17.00 - Museu del Monestir

Visites guiades conduïdes per persones afectades per la Síndrome d'Asperger, trastorn de l'espectre autista, amb l'objectiu de vèncer l'estigma i els prejudicis envers l'autisme. Aportació econòmica: la voluntat. Informació i reserves a educaciomuseu@santcugat.cat o al 93 675 99 51.


CONCERTS

'African Village' | 18.30 - Casa-Museu Gerrer

Espectacle de música participativa en l'autèntica tradició africana, amb arrels blues, influències urbanes i 'modern funk'. El preu de l'entrada és de 5 euros i de 2,5 euros pels Amics de Cal Gerrer.



Diumenge

NATURA

'Passejades per Collserola: 'L'anella verda de la Floresta'' | 09.00 - Plaça de la Vila

Coneix l'anella verda que envolta la Floresta a través dels seus boscos, masies, turons i rieres. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia al Club Muntanyenc o bé a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament.


CONCERTS

'Umbra Duo' | 19.00 - Escola Municipal de Música (Plaça de Victòria dels Àngels, 2)

Umbra Duo presenta una proposta especial, que permet sentir en concert els timbres del violí i el piano de manera individual per a després unir-los. Pel que fa a Enric Moya, és integrant de la JONCA (Jove Orquestra Nacional d'Andorra) i la JOSV (Jove Orquestra Simfònica del Vallès). El preu de l'entrada és de 5 euros. Socis de Joventuts Musicals: 2 euros. Nens: 3 euros. Reserves a l'apartat 'Contactar' del web de Joventuts Musicals.


CONCERTS

'Marcelo Mercadante Sextet' | 21.00 - Cafè Auditori

Amb Marcelo Mercadante, bandoneó; Juan Esteban Cuacci, piano; Olvido Lanza, violí; Javier Feierstein, guitarra elèctrica; Emiliano Rocca, contrabaix; i Analía Carril, veu. Entrada lliure.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.