'Com ensinistrar un drac 3', principal estrena de la setmana als cinemes de Sant Cugat

Els Cinemes Sant Cugat projectaran 'Una cuestión de género'; a Yelmo es podrà veure 'Destroyer'


  • Comparteix:

El duet protagonista de 'Com ensinistrar un drac 3' / Foto: Trailer del film

El duet protagonista de 'Com ensinistrar un drac 3' / Foto: Trailer del film

Com cada divendres, les sales de cinema de Sant Cugat acullen les estrenes de la cartellera, aquesta setmana amb 'Com ensinistrar un drac 3' com a film destacat. El film d'animació es podrà veure tant a Yelmo com als Cinemes Sant Cugat. També es podrà veure, als cinemes del centre, 'Una cuestión de género'; a Yelmo es projectarà 'Destroyer. Una mujer herida'.

'Com ensinistrar un drac 3'
Aquesta setmana s'estrena el film d'animació 'Com ensinistrar un drac 3' de Dean DeBlois. En aquesta pel·lícula, el que es va iniciar com una inesperada amistat entre un jove víking i un temible drac, s’ha convertit en una trilogia èpica. En aquest nou episodi descobriran el seu veritable destí: la llibertat. Es projecta a Yelmo Cines i a Cinemes Sant Cugat, en aquest últim també en versió original subtitulada.



'Una cuestión de género'
'Una cuestión de género' és un film dirigit per Mimi Leder protagonitzada per Armie Hammer i Felicity Jones. La cinta, que es podrà veure als Cinemes Sant Cugat, està inspirada en la història real de Ruth Bader Ginsburg (Felicity Jones), una jove advocada i mare de família. Ruth, junt al seu marit l'advocat Martin Ginsburg (Armie Hammer), va canviar la història amb un singular cas sobre discriminació de gènere que va obrir el camí per a la igualtat als tribunals.



'Destroyer. Una mujer herida'
Dirigida per Karyn Kusama, 'Destroyer. Una mujer herida' és un thriller policiac amb elements de cinema negre i d'acció ambientat a la ciutat de Los Angeles. La seva protagonista, la detectiu Erin Bell (Nicole Kidman), és una policia que ha d'enfrontar-se als errors del seu passat quan un perillós criminal que es diu Silas torna als carrers de la ciutat. Es podrà veure a Yelmo Cines.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.