L'equip de govern continua buscant ubicacions per la sala de concerts, que no anirà al quart IES


  • Comparteix:

L'equip de govern descarta, ara, situar la futura sala de concerts al costat del quart institut, com s'havia apuntat. L'àrea de Joventut continua buscant una ubicació per aquest equipament i manté converses amb els grups musicals de la ciutat per consensuar les característiques i els usos que hauria de tenir la sala. Mentrestant, el col·lectiu Dissidència Sònica reclama a l'equip de govern més agilitat i concreció.

Tot i que encara no existeix una ubicació concreta per a la sala de concerts, el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, descarta que s'instal·li al futur IES Sant Cugat i assegura que s'estan buscant possibles ubicacions. Ramon afegeix que, malgrat que encara no hi hagi una proposta concreta, el projecte no es retardarà.

Toni Ramon

L'institut va ser una de les primeres propostes per fer la sala. Ara haurem de buscar una nova ubicació, però això no enderrerirà les obres


Recordem que un acord plenari estipula que el projecte per construir una sala de concerts i bucs d'assaig ha d'estar enllestit aquest any, i preveu que les obres comencin, com a màxim, en dos anys. El consistori assegura haver posat fil a l'agulla per definir les característiques i els usos de la sala de concerts i assajos. Ho explica Toni Ramon.

Toni Ramon

Aquesta moció tirarà endavant. Ja hem començat a parlar amb membres de disidència sònica i els organitzadors dels concerts joves.


L'Ajuntament ja està treballant amb els grups musicals de Sant Cugat per determinar quina serà la programació estable de la futura sala de concerts.Tot i això, el col·lectiu Dissidència Sònica, que agrupa 70 conjunts de música de Sant Cugat, demana a l'equip de govern que concreti les seves promeses i que agilitzi el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.