El Carnaval infantil, en torn de tarda

La festivitat de Sant Medir fa que la comissió deixi lliure el matí, tot i que manté les mateixes activitats


  • Comparteix:

El Carnaval Infantil es traslladarà a la tarda / Foto: Localpres

El Carnaval Infantil es traslladarà a la tarda / Foto: Localpres

El Carnaval tanca el cap de setmana amb la jornada destinada als més petits de la casa. Dansa i música acompanyaran les aventures dels més petits, que disfressats per a l'ocasió desfilaran pel centre de la ciutat. Com a la jornada de dissabte, Gitanes, en aquest cas Giovenetes i Gitanetes i la rua de comparses seran les protagonistes de les activitats de la jornada.

A diferència del dissabte, la jornada del diumenge l'obrirà la cercavila, que unirà dues places emblemàtiques de Sant Cugat, la de Barcelona i la d'Octavià, passant pel carrer Xerric, el de Santa Maria i el de Santiago Rusiñol. Els participants estan convocats a les quatre de la tarda a la sortida per arrencar a dos quarts de cinc. La desfilada s'allargarà fins a dos quarts de sis, quan començarà el Pregonet i es ballaran les Gitanetes i el Ball de Giovenetes. Tot plegat culminarà amb l'entrega de premis i animació infantil a càrrec de La Portàtil FM.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.