'Capitana Marvel', estrena estrella del 8 de març als cines

També es projecta 'Mula', 'Corgi, las mascotas de la reina' i l'espanyola '70 Binladens'


  • Comparteix:

'Capitana Marvel' protagonitzada per Brie Larson / Foto: IMDb

'Capitana Marvel' protagonitzada per Brie Larson / Foto: IMDb

Les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres Dia de la Dona porten a les pantalles dels cinemes de Sant Cugat 'Capitana Marvel'. Brie Larson es posa a la pell de la superheroïna de Marvel en aquesta nova aventura. Yelmo Cines i Cinemes Sant Cugat també projecten el film d'animació 'Corgi, las mascotas de la reina' i el drama dirigit i protagonitzat per Clint Eastwood, 'Mula', que s'ofereix en versió original i subtitulada a les sales del centre de la ciutat. Per últim, Yelmo estrena la cinta espanyola '70 Binladens', amb Emma Suárez, Nathalie Poza i Hugo Silva al capdavant del repartiment.

'Capitana Marvel'
La pel·lícula mostra com Carol Danvers es converteix en una de les heroïnes més poderoses de l'univers, la Capitana Marvel, quan la Terra es veu atrapada enmig d'una guerra galàctica entre dues races alienígenes. La cinta, protagonitzada per Brie Larson i dirigida per Anna Boden i Ryan Fleck, s'ubica a la dècada dels 90 i és la primera de la superheroïna en l'univers cinematogràfic de Marvel.



'Mula'
Clint Eastwood dirigeix i protagonitza aquesta pel·lícula. En aquesta ocasió, Eastwood es posa a la pell d'Earl Stone, un home d'uns 80 anys sol i arruïnat que s'enfronta a l'execució hipotecària del seu negoci i a qui ofereixen un treball en el qual només ha de conduir. Tot sembla fàcil però, sense saber-ho, el que realment està fent es transportar drogues per un càrtel mexicà. Earl ho fa tan bé, que la seva càrrega augmenta exponencialment i se li assigna un controlador, però ell no és l'únic que vigila a Earl, sinó que també ho fa un agent de la DEA. L'agent Colin Bates començarà a investigar aquesta misteriosa mula.



'Corgi, las mascotas de la reina'
És la pel·lícula d'animació familiar d'aquesta setmana. El Rex, que va ser un regal del príncep Felip, és el corgi favorit de la reina britànica. Viu de luxe al palau de Buckingham, és entremaliat i una mica irritant. Després de provocar un incident diplomàtic al palau, es veu obligat a marxar i viure als carrers de Londres. Rex començarà un viatge per tornar de nou al costat de la reina i durant el qual s'enamorarà i descobrirà el seu vertader jo.



'70 Binladens'
Emma Suárez es posa a la pella de Raquel, una dona desesperada i en una situació complicad. Necessita aconseguir 35.000 euros (coneguts col·loquialment com a '70 binladens') en les pròximes 24 hores. La seva única esperança és un préstec bancari. Tot es complica quan dos atracadors (Nathalie Poza i Hugo Silva) entren al banc on es troba la Raquel i tenen a tots els presents com a ostatges. La protagonista es queda sense temps i no té altra opció que sortir d'allà amb els diners al preu que sigui.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.