El Cicle de Música Sacra Coral torna al Monestir amb un nou format de festival


  • Comparteix:

El cicle té lloc al Monestir / Foto: Localpres

El cicle té lloc al Monestir / Foto: Localpres

El 7è Cicle de Música Sacra al Monestir, organitzat per Camerata Sant Cugat, arriba aquest divendres i ho fa amb un nou format per acostar-lo més al model d'un festival. El cicle és una proposta consolidada a la ciutat i, en aquesta nova edició, presenta aquest nou format més concentrat, va de març a maig, amb la voluntat d'aconseguir arribar a més gent en menys temps. La mostra arrenca amb el Cor Vivaldi, que ofereix un repertori de música anglesa seleccionada pel seu director, Òscar Boada. Tots els concerts tindran lloc al Monestir els divendres a les nou de la nit, amb una durada d'una hora. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden reservar a través del web i fins una hora abans de cada espectacle al Monestir. Una part dels beneficis es destinarà a Càritas Sant Cugat.

El cicle s'ha presentat aquest dijous al Museu del Monestir amb la presència de la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, i del director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies. Solanellas ha posat en valor el 'suport al talent jove' que dóna aquest cicle, tant de Sant Cugat com d'altres ciutats, i ha volgut afegir que és un 'plus' per a aquest festival el fet que es faci al Monestir que és 'la nostra joia del patrimoni històric-artístic'.

De la seva banda, Baulies ha assegurat que, des de Camerata Sant Cugat, és un treball que fan amb 'molt de goig' i que els joves dels diferents cors que hi participen estan 'encantats i entusiasmats de desenvolupar la seva formació musical a través de la coral i la música sacra'.

Camerata Sant Cugat organitza el cicle amb la col·laboració de la parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament. Una proposta que compta a més amb un escenari privilegiat, l'Església del Monestir, un espai que contribueix a amplificar les sensacions del públic.

L'agenda
  • 8 de març, Cor Vivaldi dirigit per Òscar Boada.
  • 29 de març, Cor Jove de l'Orfeó Català dirigit per Esteve Nabona.
  • 5 d'abril, Cor Jove del Conservatori de Sant Cugat dirigit per Raimon Romaní.
  • 10 de maig, Camerata Sant Cugat dirigit per Xavier Baulies.
  • 31 de maig, Cor Tessàlia dirigit per Xavier Garcia.




  • Xavier Baulies

    És un treball que fem amb molt de goig perquè penso que estem fent cultura viva. Diuen que al món jove no li interessa aquesta música. El Cor Vivaldi és un cor infantil, el Cor Jove de l'Orfeó i el Cor Jove del Conservatori. Gent jove que estan encantats i entusiasmats de desenvolupar la seva formació musical a través de la coral i la música sacra.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.