L'irreverència i l'humor 'refinat' de Les Luthiers fa parada a Sant Cugat

El sextet argentí farà dues funcions al Teatre-Auditori el 14 i el 15 de març


  • Comparteix:

El sextet humorístic Les Luthiers vol connectar amb el públic català amb un espectacle recopilatori que passarà per Sant Cugat per primera vegada. El grup argentí aterrarà dijous i divendres de la setmana que ve al Teatre-Auditori amb 'Viejos Hazmerreíres', una antologia del seu humor 'refinat' que es va estrenar a l'Argentina el 2014.

En la presentació de l'obra aquest dijous, Carlos López Puccio ha confessat que amb el seu humor 's'hi ha de sintonitzar', i que Barcelona 'té una bona quota' de l'humor 'refinat' que ells ofereixen. 'Crec que oferim un producte escàs. Un dels pocs germans que sentim que hi ha al mon és el Tricicle', ha assegurat l'integrant de Les Luthiers.

'Viejos Hazmerreíres' recull números dels anys 80 i 90 però renovats, algunes de les peces més celebrades pel públic en el més de mig segle de trajectòria de Les Luthiers. El grup argentí promet continuar unint música i humor amb el 'cuidat ús de l'idioma i les seves ambivalències'. 'Loas al cuarto de baño', 'Amor a primera vista' o 'Dilema de amor' són alguns dels números que es poden veure a l'espectacle d'aproximadament dues hores i que vertebra 'Radio Tertulia', un absurd programa de ràdio.

El conjunt fa un repàs de temes ben variats com la genètica i la reproducció assistida, informació esportiva, comenten l'argument d'una telenovel·la o la informació meteorològica. Tot això acompanyat per la música de London Inspection, un grup anglès -molt dolent- a qui entrevisten.

Abans de Sant Cugat, Les Luthiers passarà per Barcelona com a primera parada els dies 8, 9 i 10 de març a l'Auditori del Fòrum i el 12 de març seran al teatre Kursaal de Manresa. Després, el 17 de març, faran la darrera funció a Catalunya al Teatre-Auditori de Granollers.


Carlos López Puccio

Més que públic, tenim còmplices. Aquell grup de gent que escull compartir el nostre humor, que no és popular ni senzill. Tampoc és impossible, però s'ha de sintonitzar i participar d'ell per a gaudir-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.