Els Castellers de Sant Cugat acaben la temporada amb la millor actuació de la seva història


  • Comparteix:

La colla local ho ha donat tot en l'actuació d'aquest diumenge a Sant Cugat

La colla local ho ha donat tot en l'actuació d'aquest diumenge a Sant Cugat

Els Castellers han culminat la temporada a Sant Cugat amb la millor actuació de la seva història. Més de 150 membres de la colla s'han acostat fins a la Plaça d'Octavià per aixecar per segon cop a la temporada la torre de set i el 5 de 7, un dels castells de la gamma de set de major complexitat.

La torre de set, el 3 de 7 per sota i el 5 de 7, aquest últim d'especial dificultat, han posat punt i final a la temporada dels Castellers. Una actuació que es pot considerar com la millor de la història, si es té en compte el gran èxit de convocatòria i les construccions aconseguides. Un èxit que els Castellers atribueixen, en part, al fet que aquesta setmana hagin aparegut a la premsa de la nostra ciutat, un fet que ha portat molts santcugatencs a 'fer pinya'.

Àlex Castellarnau, ex cap de colla, valora l'actuació d'aquest diumenge.

Àlex Castellarnau

La valoració més important és la quantitat de gent que ha vingut a fer pinya, al voltant de 150 persones que han contribuït a fer la millor actuació de la història


Amb l'actuació d'aquest diumenge, els Castellers aconsegueixen acabar amb bon gust de boca la temporada. Una temporada que, tot i l'èxit final, ha tingut alguns punts foscos, com l'escassa assistència als assajos.

Àlex Castellarnau

La temporada ha estat positiva tot i que el nostre objectiu era fer més castells de set que de sis, de tota manera n'hem fet entre 25 i 30 de set


L'alcalde de Sant Cugat, Lluis Recoder, també ha assistit a la Diada i ha fet un crida a que la gent que viu a la ciutat s'integri participant en actes com aquest.

Lluis Recoder

La implicació de la gent en el teixit associatiu és una característica d'aquesta ciutat. Però n'hi hauria d'haver més. Faig una crida a integrar-se de ple la vida de la ciutat amb actes com aquest


Tot i que la canalla encara té alguns assajos, el gruix de la colla descansarà fins l'obertura de la nova temporada, al mes de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.