'El preu' posa de manifest al Teatre-Auditori el pes de les decisions del passat

La valldoreixenca Sílvia Munt dirigeix el clàssic del dramaturg nord-americà Arthur Miller


  • Comparteix:

El públic del Teatre-Auditori ha estat testimoni de l'efrontament familiar que presenta 'El preu'. Pere Arquillué i el santcugatenc Ramon Madaula són dos germans que, després de 16 anys sense veure's, es retroben a les golfes de la casa familiar. Ben aviat, però, la llar que els va veure créixer quedarà en no-res perquè l'enderrocaran. Els dos germans s'han de veure les cares per, d'una banda, taxar el preu dels béns de la casa i, de l'altre, recuperar alguns records. Memòries que remouen la consciència dels protagonistes i els fa reflexionar sobre les decisions del passat.

La valldoreixenca Sílvia Munt es posa al capdavant de la direcció d'un dels èxits d'Arthur Miller, considerat un dels millors dramaturgs del segle XX. El repartiment el completen Lluís Marco i Rosa Renom. 'El preu' es va estrenar l'any 2016 en el Grec i es va convertir en l'espectacle més vist del festival.

No es tracta, però, de la primera vegada que l'escenari del Teatre-Auditori acull aquesta obra: fa 15 anys el públic santcugatenc va poder veure 'El precio', però de la mà de Juan Echanove.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.