Arriba 'Shirley Valentine', la història d'una mestressa de casa que s'empodera

Mercè Arànega ha passat pel magazín 'Sant Cugat a Fons' per parlar de l'obra d'aquest diumenge


  • Comparteix:

Mercè Arànega ha passat aquest divendres pels estudis de Cugat.cat amb Eduard Jener / Foto: Cugat.cat

Mercè Arànega ha passat aquest divendres pels estudis de Cugat.cat amb Eduard Jener / Foto: Cugat.cat

La història de Shirley Valentine es farà present aquest diumenge al Teatre-Auditori. El monòleg còmic del dramaturg anglès Willy Russell arriba a l'equipament a les set de la tarda de la mà de Mercè Arànega. L'actriu encarnarà la trajectòria vital d'una mestressa de casa de Liverpool que s'allibera i empodera després d'un viatge a Grècia. En territori hel·lènic, Valentine s'adonarà que s'ha passat mitja vida bolcada a cuidar la família i el seu marit sense que ni tan sols li tinguin en compte. Una revelació que comportarà un canvi en la seva vida. El preu de les entrades és de 28 euros.

ESCOLTA-HO

L'actriu, que viu a la Floresta, ha passat aquest divendres pel 'Sant Cugat a Fons', acompanyada d'Eduard Jener, per parlar de l'obra. Arànega ha assegurat que Shirley Valentine representa 'moltes dones arreu del món' i que és 'molt valenta', encara que no ho sàpiga. Un monòleg, que han representat entre d'altres Amparo Moreno i Verònica Forqué, que és un repte, tot i que Arànega ha assenyalat que és 'agraït' per una actriu que n'ha representat d'altres, com 'Neus Català, un cel de plom', que era 'esgotador emocionalment'.

'Shirley Valentine', versionada en català per Joan Sellent i Ferran Toutain, arriba a la ciutat sota la direcció de Miquel Gorriz i després d'estrenar-se al Teatre Goya de Barcelona el setembre de l'any passat.


Mercè Arànega

És la representació de moltes dones arreu del món. És valenta, però no ho sap. Està a casa seva, amb el seu marit, els seus fills que ja s'han fet grans i ningú li fa cas. Està avorrida, ha perdut totes les esperances i, de cop, un dia té una oportunitat de fer una cosa molt diferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.