L'assemblea d'ERC demana repensar la confecció de la llista electoral


Temes relacionats

L'expresident del Club Muntanyenc Francesc Duch, segon a la llista d'ERC-MES (12/mar/19)


  • Comparteix:

Una de les propostes és la de Raül Romeva per tancar la llista / Foto: Cugat.cat

Una de les propostes és la de Raül Romeva per tancar la llista / Foto: Cugat.cat

L'assemblea de militants i amics d'ERC ha demanat al comitè electoral del partit, encarregat d'elaborar la llista dels comicis de maig, més temps per ratificar la proposta. D'una banda, l'assemblea vol meditar la candidatura proposada i de l'altra que el comitè la repensi i que es plantegin possibles coalicions a banda de MES. La responsable de Comunicació de l'executiva, Esther Madrona, ha explicat que la militància va fer arribar aquest missatge en una assemblea del partit celebrada aquest dimecres a la Casa de Cultura.

La republicana ha destacat que 'és un moment polític molt important' que exigeix posar una mica de pausa. 'Si hem corregut una mica massa, seguirem treballant en els propers dies per poder aprovar una aposta en ferm que sigui millor', ha afegit.

Així, el comitè electoral continurà abordant les opcions de llista i de coalicions, i tornarà a convocar una assemblea en les properes setmanes. Fins ara, una de les propostes electorals del comitè que ha transcendit era la de Francesc Duch com a número 2.



Esther Madrona

El que va passar ahir és que la militància va demanar una petita pausa. D'una banda per analitzar la proposta presentada, i de l'altra per seguir treballant en la confecció de la llista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.