Dues santcugatenques opten avui a endur-se un guardó als Premis de la Crítica

La gala de lliurament de premis és aquest vespre al Teatre Poliorama


  • Comparteix:

Laura Conejero i Paula Jornet / Foto: Localpres

Laura Conejero i Paula Jornet / Foto: Localpres

Les actrius santcugatenques Laura Conejero i Paula Jornet podrien veure reconegut el seu treball interpretatiu aquest dilluns amb un dels guardons dels Premis de la Crítica de les Arts Escèniques. Les dues estan nominades per la mateixa obra, 'La importància de ser Frank', però en categories diferents. Laura Conejero està nominada en la categoria de millor actriu de repartiment; i Jornet, per partida doble en la de revel·lació i música original. La gala de lliurament de premis serà a les vuit del vespre al Teatre Poliorama i es dedicarà a la memòria de César López Rosell.

Produïda pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC), 'La importància de ser Frank' és, juntament amb 'Els Jocs Florals de Canprosa', l'obra amb més nominacions a la cerimònia, amb sis nominacions. Així, la peça també opta a endur-se el premi al millor espectacle, al millor actor principal (David Verdaguer) i vestuari (Maria Armengol).

Els Premis de la Crítica -des del 2015 Premis de la Crítica de les Arts Escèniques- s'atorguen per donar suport i difondre l'excel·lència d’una de les manifestacions culturals més importants de Catalunya: les arts escèniques.

Recomana, associació organitzadora dels Premis de la Crítica, va néixer el juny del 2013 com a plataforma virtual que aglutina una quarantena de crítics i crítiques a la pàgina web Recomana.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.