Premien la pel·lícula d'una santcugatenca al Festival de Màlaga

La cineasta Júlia de Paz ha visitat el programa de Cugat.cat 'Connectats'


  • Comparteix:

Júlia de Paz en la seva visita als estudis de Cugat.cat

Júlia de Paz en la seva visita als estudis de Cugat.cat

La pel·lícula 'La filla d'algú' de la santcugatenca Júlia de Paz ha estat premiada a la 22a edició del Festival de Màlaga amb la biznaga de plata que s'ha emportat Aina Clotet com a millor actriu protagonista. La producció també s'ha endut el premi Movistar a la millor pel·lícula, un guardó que es tradueix en un suport a la distribució. El llargmetratge és el resultat del treball col·lectiu dels alumnes de quart dels diversos Graus de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

De Paz ha visitat aquest dimarts el programa 'Connectats' de La Xarxa i produït i presentat per Cugat.cat. En la seva visita als estudis del mitjà multiplataforma, de Paz ha afirmat que l'experiència ha estat 'màgica' ja que la pel·lícula l'ha co-dirigida amb deu companys de classe. 'Teníem molt clar que el nostre personatge seria femení i que parlaríem del concepte d'idealitzar els pares', ha explicat.

'La filla d'algú' parla de la vida de l'Eli, una advocada de 30 anys i de classe alta. El mateix dia en què es disposa a celebrar la vista oral d'un judici mediàtic que porta temps preparant al costat del seu pare, reconegut advocat de Barcelona, però aquest desapareix. La seva recerca portarà l'Eli a descobrir una realitat que posarà de cap per avall la seva estabilitat familiar i emocional.



Més santcugatenques premiades
Clàudia Costafreda s'ha emportat la biznaga de plata al millor curtmetratge de ficció per 'Benidorm 2017'. La peça de la jove directora té com a protagonistes, Tamar Novas i la televisiva Yolanda Ramos.




Júlia de Paz

Anàvem pensant que el nostre treball era un projecte col·lectiu. Ens vam presentar al festival sense cap perspectiva i encara no ens ho creiem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.