Andrea Motis obrirà el 51è Festival de Jazz de Barcelona, al Teatre-Auditori

Serà el 19 d'octubre a les nou del vespre amb l'espectacle 'Guitar Storm'


  • Comparteix:

Andrea Motis ha visitat Sant Cugat en més d'una ocasió / Foto: Localpres

Andrea Motis ha visitat Sant Cugat en més d'una ocasió / Foto: Localpres

Andrea Motis inaugurarà la 51a edició del Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb l'espectacle 'Guitar Storm', al Teatre-Auditori. Serà el 19 d'octubre a les nou del vespre en una proposta amb la qual la trompetista pujarà a l'escenari amb els guitarristes Federico Dannemann, Pasquale Grasso i Josep Traver. Com és habitual, a Motis també l'acompanyarà el seu padrí musical, Joan Chamorro, al contrabaix, així com Ignasi Terraza al piano i Esteve Pi a la bateria. Les entrades estan disponibles al web del Teatre-Auditori. El concert està inclòs als abonaments de la temporada 19/20.

La jove trompetista és una habitual dels escenaris santcugatencs. La primera vegada que va visitar la ciutat va ser fa vuit anys, quan Joan Chamorro portava una joveníssima Andrea Motis de 15 anys al Cafè Auditori en un concert que era tota una declaració d'intencions: 'Joan Chamorro presenta Andrea Motis'.

Més endavant, la també saxofonista ha portat el seu talent a El Siglo, al Festival Vincles i al Teatre-Auditori en propostes tan diverses com el darrer concert solidari del Rotary Club o amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.