El Tricicle desembarca el seu 'Hits' a Sant Cugat amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

El Tricicle durà a la ciutat alguns dels seus millors gags / Foto: ACN

El Tricicle durà a la ciutat alguns dels seus millors gags / Foto: ACN

El Tricicle porta a la ciutat un recull dels seus millors èxits durant aquests 40 anys de carrera. Sota l'acrònim de 'Hits', 'Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent' el grup desembarca al Teatre-Auditori aquest divendres i dissabte un repertori dels gags més aclamats. Un muntatge que ha exhaurit totes les entrades a la ciutat i que reuneix 12 esquetxos mínimament reduïts que volen ser un resum ampli de la trajectòria del grup. La funció d'aquest divendres és a les nou de la nit, i dissabte hi ha una doble funció: a dos quarts de set de la tarda i a les nou de la nit. El programa 'Molta Comèdia', de Cugat.cat, ha entrevistat un dels membres de Tricicle, Joan Gràcia.

ESCOLTA-HO

Un espectace concebut com el comiat de la companyia, però que després de l'elevada demanda també seguirà l'any vinent amb sis setmanes de funcions al Teatre Coliseum de Barcelona a partir del 23 de gener de 2020.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.