David Guapo i SAU30, a la propera temporada al Teatre-Auditori

L'equipament posa a la venda les entrades per als dos espectacles


  • Comparteix:

David Guapo va visitar Sant Cugat l'any 2016 / Foto: Cugat.cat

David Guapo va visitar Sant Cugat l'any 2016 / Foto: Cugat.cat

El Teatre-Auditori ja ha tret a la venda les entrades per a l'espectacle de l'humorista David Guapo i el concert de la banda original de SAU. Totes dues cites pertanyen a la programació de la temporada 2019-2020. David Guapo actuarà el 12 d'octubre a les nou de al nit i SAU ho farà el 13 de desembre, a la mateixa hora. Les entrades es poden adquirir al web del Teatre-Auditori.

David Guapo
L'èxit dels seus monòlegs en programes com 'El Club de la Comèdia' han fet que l'humorista barceloní sigui una aposta segura. David Callejón, popularment conegut com a David Guapo torna a Sant Cugat tres anys després de la seva primera visita. Ho farà amb l'espectacle #quenonosfrunjanlafiesta1. El preu de les entrades va dels 17 als 24 euros.

SAU
El músic i compositor Pep Sala torna als escenaris amb la banda original de SAU. Un dels grups més importants de la història del rock català portarà a la ciutat el seu nou projecte, 'SAU 30', amb el qual el públic farà un viatge a la dècada dels 80. El preu de les entrades va dels 16 als 36 euros. Aquest espectacles es podrà comprar, al setembre, dins dels abonaments de la temporada 19/20.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.