Avui es coneixeran els guanyadors del 12è concurs de microrelats de Cugat.cat

Els noms dels premiats se sabran al llarg de l'emissió del magazín 'Sant Cugat a fons'


  • Comparteix:

Enguany s'ha batut rècord de participació amb 215 relats/ Foto: Cugat.cat

Enguany s'ha batut rècord de participació amb 215 relats/ Foto: Cugat.cat

Els guanyadors del 12è concurs de microrelats de Sant Jordi es donaran a conèixer aquest dimarts durant l'emissió del magazín 'Sant Cugat a fons', que es farà en directe a la plaça d'Octavià. Organitzat per Cugat.cat, enguany s'ha batut rècord de participació amb 215 textos, repartits en les diferents categories: vuit a la categoria de Joves A -de 12 a 14 anys-, set a la de Joves B -de 15 a 17 a anys, 36 a català d'adults, 45 textos en castellà, tres en francès i 116 en anglès, que es poden llegir al bloc del certamen.

Cugat.cat referma un any més la seva aposta per la literatura i el seu compromís amb els joves de la ciutat, com ha destacat la directora del mitjà, Mònica Lablanca. Un compromís que es remunta al 2007 per animar als adolescents a endinsar-se al món de l'escriptura i la lectura.

A més, a partir d'aquest dimarts i fins al 26 d'abril s'obrirà un període de votació per escollir el relat més popular a través del web. El que obtingui més vots s'endurà un lector Kindle.

Col·laboren en aquesta 12a edició les llibreries Alexandria, El Celler de Llibres, Paideia, Pati de llibres, La Casa del Llibre i Abacus. També hi participen l'Ateneu Santcugatenc, Penguin Random House, Sprint Idiomes, Edicions Xandri i l'Associació Gabriel Ferrater.


Mònica Lablanca

Aquest concurs representa el compromís de Cugat.cat cap els adolescents i els joves. També representa el compromís cap a la literatura perquè aquests joves s'animin a escriure i a llegir. Les llibreries també són un gran suport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.