Quines recomanacions fan els polítics per a Sant Jordi?


  • Comparteix:

Des d'històries vitals a aventures de ciència-ficció passant per títols marcadament polítics. Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, els partits amb presència a l'Ajuntament fan les seves recomanacions literàries i expliquen el motiu de la seva elecció.

Què recomanen els polítics?

Carmela Fortuny (PDeCAT-Demòcrates)

Carmela Fortuny (PDeCAT-Demòcrates)

'Un cel de plom' de Carme Martí i Neus Català (Ara Llibres) 'Vaig conèixer la Neus Català mentre jo era directora de Serveis Socials de la Generalitat. Residia a una de les residències concertades. Vaig poder participar a una taula rodona amb relació a aquest llibre.'


Núria Gibert (CUP-PC)

Núria Gibert (CUP-PC)

'Feminisme per al 99%' de Cinzia Arruzza, Tithi Bhattacharya i Nancy Fraser (Ed. Tigre de Paper) 'Aborda temes com l'habitatge inaccessible, salaris baixos, atenció mèdica universal, violència policial... Que no són temes tractats habitualment pel feminisme 'mainstream'.


Aldo Ciprián (C's)

Aldo Ciprian (C's)

'Barcelona. Vuelvo a casa' de Manuel Valls (Espasa) 'He tingut la sort de conèixer al Sr. Valls i, crec, és un del millors polítics que ens ha donat la política local. M'agrada molt la seva visió de Barcelona, ciutat oberta i multicultural. Estic convençut que serà el proper alcalde de Barcelona perquè el seu model de ciutat és el que ens va fer enamorar de la ciutat als no barcelonins'.


Mireia Ingla (ERC-MES)

Mireia Ingla (ERC-MES)

'Sis nits d'agost' de Jordi Lara (Edicions de 1984) 'Obra del santcugatenc Jordi Lara sobre els últims moments de l'activista Lluís Maria Xirinacs'.


Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA)

Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA)

'Guía del autoestopista galáctico' de Douglas Adams (Anagrama) 'És el primer llibre d'una saga que barreja ciència-ficció i humor absurd, i que té l'origen en una ràdio-novel·la. Adams ens fa reflexionar sobre temes de profunda importància com l'existència de Déu, les virtuts de la burocràcia o la necessitat de portar sempre a sobre una tovallola. Un llibre molt divertit que es llegeix molt ràpidament. El recomano sobretot a fans de la ciència-ficció. Al llibre descobriran referències i reconeixements a altres clàssics del gènere com la triologia de la Fundación. Vigileu en llegir-lo a llocs públics, és d'aquells que no et permet riure en veu baixa'.


Pere Soler (PSC)

Pere Soler (PSC)

'Manual de resistència' de Pedro Sánchez amb la col·laboració d'Irene Lozano (Planeta de libros) 'Crec que en aquesta època d'eleccions és un llibre recomanable, que explica les vivències del president del govern de l'Estat des dels seus inicis com a secretari general del PSOE primer i després com a president'.


Álvaro Benejam (PP)

Álvaro Benejam (PP)

'50 hazañas de TV3' de Sergio Fidalgo (Ediciones Hildy) 'Està de plena actualitat tenint en compte la realitat del moment i la confusió que creen alguns mitjans de comunicació sobre el procés, el judici dels líders independentistes, la falta de pluralitat i equanimitat a TV3'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.