L'idioma universal de la dansa es manifesta a Sant Cugat

300 alumnes d'11 acadèmies de la ciutat han participat a la 15a Mostra de Dansa


  • Comparteix:

El bon estat de salut de les escoles de ball a la ciutat s'ha fet palès aquest dissabte a la 15a edició de la Mostra de Dansa del 'Sant Cugat balla'. Prop de 300 alumnes d'11 centres han pujat a l'escenari del parc de Ramon Barnils per mostrar el seu talent. Les danses urbanes, la dansa contemporània i el flamenc han estat exemple de la diversitat d'estils que es poden aprendre a Sant Cugat.

Una de les primeres impulsores de la Mostra de Dansa Laura Esteve recorda com a principis dels anys 80 només hi havia una escola de dansa a la ciutat. Esteve, directora de la seva escola de ball, afirma que és tot un orgull veure com aquesta disciplina ha anat creixent i despertant passions entre els santcugatencs. Infants i joves han demostrat que la dansa és un idioma universal que serveix per expressar sentiments i emocions.

La Mostra de Dansa és l'acte més participatiu del 'Sant Cugat Balla', a més de ser un dels plats forts del programa. Les activitats, que van arrencar el 25 d'abril i s'allargaran fins el 4 de maig, compten amb propostes com l'espectacle itinerant 'Carrer en dansa' i el muntatge 'Cronexonies', que acollirà l'acadèmia de ball La Tacones. Totes dues activitats, aquest dissabte.

Aquí es pot consultar tota la programació.




Laura Esteve

Quan veus el públic i com ha canviat tot... Quan jo vaig començar només hi havia les mestres Pilar Martos i Pilar Roig. Em vaig associar amb elles l'any 1986 i mica en mica mira com ha canviat el panorama.

Alumnes

Per a mi la dansa és compartir i expressar-me d'una manera única / M'agrada qualificar-me com a ballarí perquè és com m'expresso.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.