L'Encabronada fa tronar la ciutat en un cap de setmana farcit de gresca i foc

Els Diables de Sant Cugat fan front a la pluja de divendres i celebren la gran afluència de gent a les diferents activitats de la cita


Temes relacionats

[Fotogaleria] El correfoc de l'Encabronada fa desfilar les bèsties per Sant Cugat ( 6/mai/19)


  • Comparteix:

L'Encabronada ha fet tronar la ciutat un any més amb la gresca i el foc com a protagonistes en la gran diada dels Diables de Sant Cugat. Tot i que les activitats de divendres es van haver de suspendre per la pluja, la celebració ha pogut desenvolupar-se amb normalitat i ha omplert aquest cap de setmana la ciutat de propostes per a tots els públics. Fum, percussió, gastronomia i cultura han completat un programa d'una cinquena edició multitudinària.

La cercavila de les bèsties va donar el tret de sortida a l'Encabronada amb el Boc de Can Vernet liderant la passejada i acompanyat per la resta de colles convidades. La cinquena edició del Percufoc va fer ressonar la plaça de Ramon Barnils, i el punt àlgid de la jornada de dissabte va arribar amb un correfoc i un bany de foc que va il·luminar la ciutat en un esclat de llum i soroll.

El concert de Miquel del Roig, amb el seu particular estil i bon rotllo, i el crit final de les bèsties del foc han posat el punt final a les activitats de diumenge i a la festa. El president dels Diables, Roger Ricart, i el cap de colla de l'entitat, Jordi Domènech, han celebrat que s'hagin pogut celebrar la major part de les activitats i la 'gran afluència' de públic.


Roger Ricart / Jordi

Hem pogut recuperar alguns actes de divendres i ha sortit tot molt rodó. / Hem tingut molta afluència de famílies, molta canalla que volia veuren's.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.